Kunstroute 13 en 14 april 2019

Kunstroute Maassluis 2019 is weer inzicht
Dit jaar open ik de deuren van mijn nieuwe atelier en cursusruimte aan de Dr. Kuyperkade 27. Kom gezellig een kijkje nemen bij de gastkunstenaars Aafke Buitelaar en Annemarie de Jong. Zij exposeren op de eerste verdieping in mijn atelier en woonruimte.

Op de tweede verdieping vind je de cursusruimte
Daar ben ikzelf aanwezig en vertel ik je graag over mijn werk, cursussen, workshops, het schrijfcafé en coachtrajecten.

Elly van Baalen

Spelen met gedachten en ideeën, materiaal, techniek, kleur, vorm en ruimte. Binnen- en buitenwereld, concreet, abstract, ongrijpbaar. Een fascinerend spel van kijken, waarnemen, actie en reactie.

www.ellyvanbaalen.nl

Delen
Annemarie de Jong

Tijdens deze Kunstroute toon ik tekeningen en schilderijen van mijn project ‘Zwerfstenen’. Mijn inspiratie hiervoor komt van de metershoge stenen die in de (Zweedse) natuur liggen. Ooit door ijs meegevoerd en door verwering aangetast.

www.annemariedejong.com

Delen
Aafke Buitelaar

Mijn schilderijen zijn gemaakt met mixed media technieken. Ik werk met gesso, gips, zand, gel medium etc. Daarbij verwerk ik allerhande materialen in mijn werk zoals schors, roest, bast en natuurlijke materialen.  Het centrale thema in mijn werk is het landschap, maar er ontstaan steeds meer abstracte werken.  Vaak ontstaan de werken terwijl ik bezig ben, het laten gebeuren, openstaan voor verrassingen, doen en ervaren! Mijn foto’s hebben water als thema.

www.aafkebuitelaar.nl

Delen

 

 

Bekijk hier de flyer van de kunstroute

Delen